Neem contact op met Biollandica

Je kunt bij mij terecht voor medische en farmaceutische vertalingen uit het Engels naar het Nederlands. Ik werk voor fabrikanten van geneesmiddelen, vaccins en medische hulpmiddelen, CRO’s, patiĆ«ntenorganisaties, universiteiten enz., rechtstreeks en via medische vertaal- en communicatiesbureaus.

Vul je gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte

Heb je een medische vertaling naar het Nederlands nodig? Dan ben ik je daar graag mee van dienst. Laat hieronder je gegevens achter. Heeft je vertaling spoed of wil je liever eerst even bellen? Mijn telefoonnummer is +(31) (0)33 78 11 111. Je kunt ook mailen via info@biollandica.nl.

Geef hieronder je gegevens door

  Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

  Reacties van klanten

  Edith reageerde altijd vlot, en ze liet zien dat ze heel goed thuis is in medische terminologie en concepten. Bovendien droeg ze de boodschap van de brontekst goed over in haar vertaling. Heb je iemand nodig die uitstekend communiceert en vertaalt en heel professioneel is? Neem dan contact op met Edith.

  Robert Guillen
  Seniormanager COA-vertalingen, life sciences bij FACITtrans

  We hebben diverse grote projecten uitgevoerd waarbij werkbladen en trainingsmateriaal voor klinisch onderzoek werden vertaald. Edith was vanaf het begin een heel professionele en betrouwbare collega. We kijken ernaar uit om weer met haar samen te werken.

  Nicole Dolgner
  Vertaler en projectmanager bij MEDICRO GmbH

  Edith is een uitstekende vertaler. Ze maakt correcte en heldere vertalingen en levert op tijd. Edith is een goede sparringpartner, en het is prettig en makkelijk om met haar te werken. Ze is heel precies, vriendelijk en doet altijd haar uiterste best.

  Dr. Dave Thomas
  Eigenaar van NST Science