Referenties

Referenties

“Bij het beoordelen van het portfolio uit de lidmaatschapsaanvraag van Edith was ik onder de indruk van de kwaliteit van haar vertaalvoorbeelden en haar heldere, natuurlijke schrijfstijl in het Nederlands. We heten haar van harte welkom als volledig lid van de Vereniging Zelfstandige Vertalers.”
Marjolein Verhulsdonck-Roest, medisch freelancevertaler

“De samenwerking met Edith verloopt heel soepel, ze is zeer flexibel en reageert snel als er aanvullingen nodig zijn. Ze stelt slimme vragen over de brontekst (medische hulpmiddelen) en heeft ons zelfs geholpen bij het ontdekken van enkele inconsistenties. Zo heeft ze bijgedragen aan de verbetering van onze documentatie. In de branche van de medische hulpmiddelen worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van vertalingen en ik vertrouw deze taak zonder meer aan Edith toe. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.”
Jana Černá, registratiespecialist bij ELLA-CS

“Edith heeft voor Megapesca Lda. de Engels-Nederlandse vertaling verzorgd voor diverse technische handleidingen op het gebied van de voedselveiligheid voor visserijproducten. Haar werk voldeed aan een zeer hoge professionele standaard. Ze heeft haar diensten geleverd binnen de vastgestelde tijd en voor het afgesproken budget, en ik was erg onder de indruk van de nauwgezette en aandachtige manier waarop ze het proces heeft aangepakt. Ze is flexibel en prettig om mee te werken en ik zou zonder twijfel opnieuw gebruikmaken van haar diensten.”
Ian Goulding, directeur van Megapesca Lda.

“Ik werk heel graag samen met Edith. Ze werkt snel en nauwkeurig en haar werk is van zeer goede kwaliteit. Ook kan ze inhoudelijk snel schakelen, zodat ze met ons mee kan denken. Haar grote gevoel voor humor draagt eveneens bij aan onze prettige, professionele samenwerking.”
Henneke Aal, Conscious Discipline-coach

(Meer referenties zijn te vinden op LinkedIn en ProZ.)

Wilt u ook een goede vertaling en een prettige samenwerking? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.